Draaideuren – Barndeuren

Landelijke draaideuren - Barndeuren

Onze deuren worden handgemaakt in onze eigen werkplaats. Wij bieden een kwalitatief en uniek product. Op basis van uw wensen geven wij vorm aan uw deur. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van ons werk. Wij horen graag wat voor deur wij voor u mogen maken.

Draaideur 1

barndeuren

Landelijke loftdeur kleur transparant goed afneembaar kring en vlekvrij; gemaakt van origineel oud steigerhout. Formaat 220x78 cm.

 

Draaideur 2

Buitendeur in de kleur transparant; gemaakt van oud steigerhout;  behandeld met een matte coating; goed afneembaar; kring en vlekvrij. Afmetingen 220x90.

 

Draaideur 3

Slaapkamerdeur; kleur transparant; voorzien van een matte coating; goed afneembaar; kring en vlekvrij. Afmetingen 220x78. Kastdeuren zijn geheel in verstek gezaagd; deurbeslag is is diverse kleuren leverbaar (bijvoorbeeld zilver. brons. geroest zwart en meer. Afmetingen 220x35 cm.

Gewoon goed!

15 jaar vakmanschap
Montage service
Snelle levering
Levering in Nederland, Belgie en Duitsland
1 Jaar garantie op alles

Modellen Barndeuren

Maat bepalen

De sponningmaat (de binnenmaat) van het kozijn opmeten
Bij het opmeten van het kozijn dien je de breedte op 3 plaatsen (onder, midden en boven) en de hoogte op de 2 plaatsen (links en rechts) te meten. In een kozijn kunnen namelijk maatverschillen zitten. Bij stompe deuren dien je vervolgens voor de juiste maat 5 mm van de sponningmaat af te trekken. Bij opdekdeuren werkt dit net weer iets anders: hier dien je 12 mm bij de hoogtemaat op te tellen .

Vervolgstappen bij een opdekdeur
Voor het bepalen van de juiste breedte voor de opdekdeur dien je van de kleinste sponningmaat die je gemeten hebt 5mm af te trekken.Voor het bepalen van de juiste hoogte voor de opdekdeur dien je bij de kleinste sponningmaat 12mm op te tellen. Dit is voor de opdekrand.

Vervolgstappen bij een stompe deur

Voor het bepalen van de juiste breedte en hoogte voor de stompe deur dien je 5mm af te trekken van zowel de kleinst gemeten breedte als kleinst gemeten hoogte. Dit is nodig omdat de deur anders precies in het kozijn past en daardoor geen beweegruimte zou hebben voor het open- en dichtgaan.

Dikte van de deur
Deuren van steigerhout zijn tussen de 3,20 en 6,50 cm


Alle deuren zijn gemaakt van origineel oud steigerhout. Andere houtsoorten zijn uiteraard mogelijk!

Er zijn diverse modellen leverbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Naast de standaard kleuren zijn ook andere kleuren mogelijk! Deuren kunnen ook weer-/waterbestendig gemaakt worden.

Beslag is in diverse kleuren leverbaar. Denk aan zilver, brons, geroest, zwart en meer.

Rails (voor schuifdeuren) kunnen in diverse modellen en kleuren geleverd worden.

Wij bezorgen door heel Nederland, België en Duitsland met een vast transportbedrijf. De deuren worden door ons goed ingepakt om beschadigingen te voorkomen.